Idag för ett år sedan….

IMG_2399ringde telefonen tidigt på morronen: ”Är du hemma så att du kan ta emot en leverans?” undrade chauffören, och strax därefter rullade den stora lastbilen från tryckeriet i Litauen in på vår lilla gata.

650 kg vägde den plastinpackade EUR-pallen. Det kändes som en förlossning när ”barnmorskan” chauffören sänkte lastbryggan och överlämnade byltet i min vård.

Där stod jag, idag för ett år sedan, med 900 exemplar och undrade: hur i hela friden ska jag bli av med dessa? Idag är 850 borta, utläggen har jag fått tillbaka och är nu rik på minnen från många spännande möten!

6 kg lättare är jag också, men det har inte med boken att göra (LCHF, tack!).

På eftermiddagen, samma dag, undrade min grannfru: ”VAD var det som ni fick levererat i morse? Ska ni lägga om golven?”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.