Fullt i ”höjstuan”

IMG_3322

IMG_3136

Föreningen för Karlstorpsstugan, som ligger alldeles där väg 25 når Halmstad, bjöd in till mysafton vid brasan igår. Elden sprakade muntert, det doftade gott från brödet som bakades under tiden, vi sjöng och jag berättade. En så intresserad publik – en kväll att minnas!

När jag kom hem låg följande mejl och väntade:bild(24)

Tack för en fantastisk kväll om en Sorgelig historia….

Din bok är så vacker och njutningsfull. Din framställning var strålande. Snart ska jag läsa om boken.
Nedanstående foto med text finns på facebook, gruppen Halmstad förr och nu samt på min privata sida. Det är många på halmstadsidan som redan gillat mitt inlägg:
Jag har varit på en mycket intressant kväll på Karlstorpsstugan – Kathinka Lindhe berättade ”En historia om Lycka”. Kathinka är barnbarnsbarn till Lycka – den kvinna som löjtnant Sixten Sparre var gift med. Löjtnant Sparre tog ju livet av Elvira Madigan och sig själv sommaren 1889. Här är berättelsen ur Lyckas synvinkel. Sorgeliga saker hände …

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.