Släktforskardagarna 2015

Hur sommaren ska gestalta sig i år vet jag ännu inte. Jo, jag ska åka till Oviken i början av juli – i släktens fotspår. Och i slutet av augusti blir det Nyköping – Släktforskardagarna 2015 hålls där.

logo

Jag åkte till Släktforskardagarna 2014. Då hölls de i Karlstad, farfars stad. Det kändes gott att gå i hans fotspår, se hans hus igen och se graven som jag aldrig hade besökt.

Föredragen, bland andra Christoffer O´Reagans, var givande. Jag lyssnade också på en namne som hade skrivit en bok som påminde om min adlibris.com/se/bok/huldas-hemlighet-9789187001093 och tänkte att jag också skulle velat medverka.

I år blir det av – jag blev glad över att bli tillfrågad! Så nu finns jag med i föreläsningsprogrammet för 2015 och styr kosan mot Nyköping 28-30 augusti i år. sfd2015.se/foeredrag.html

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.