Nu finns ”Sorgeliga saker” som talbok

Hej!

Din bok Sorgeliga saker hände, utgiven på Utblick Media, 2014, har blivit efterfrågad av personer med läsnedsättning som inte kan läsa tryckt text. ALIS (Administration av litterära rättigheter i Sverige) har därför glädjen att meddela att MTM (Myndigheten för tillgängliga medier) har gjort denna bok tillgänglig som talbok.

Så inleddes brevet som damp ner igår. IMG_2862Utmärkt – fler kan läsa boken, även om de missar Stefans fina layout. Men berättelsen i sig passar som talbok, många av dem som lyssnar på talböcker är äldre och tillhör den generation, som många gånger har hört historien om Elvira och Sixten.

legimus.se/work/details?workId=8743a894-b296-4bf2-93f3-a3ba00688e73

Här kan man provlyssna. Marika Bergström läser ett kort stycke. Hon läser mycket bra! För mig var det en upplevelse att lyssna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.