Släktband i P1

105En älskad bild av en älskad mor. Någonstans har den suttit uppnålad på en vägg. Någon har suttit med bilden liggande på ett bord, och ”OJ! Nu spillde jag på den…”

Bilden gick att frilägga från fläcken så att den kunde bli omslagsbild på min bok ”Sorgeliga saker hände – Elvira Madigan, Sixten och mig”.

Idag har jag mejlat kopia på originalbilden till programmet Släktband i P1. Elisabeth Renström, programmets ena redaktör, skrev:

Programmet om Lycka kommer att sändas den 19 januari, och till webben och framför allt som pressbild skulle vi behöva en fin bild på henne. Den som sitter på bokens omslag tycker jag är fin, och jag tror att den skulle kunna locka till lyssning.

Så måndagen den 19 januari kl 10.35 hör man Lyckas historia i programmet som berättar många spännande öden. Hör t ex om Andreas Bruce som föddes som Therese Bruce år 1808. WOW, vilken historia! sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=2068

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.