Julsignering

IMG_2835

Boken om Lycka som julklapp? 

Den här veckan har det blivit flera resor till Laholm. Bokbussrundor, och idag julsignering i bokhandelnlaholm.se tillsammans med en annan debutant, Casandra Hallberg. Hon är 17 år och har redan givit ut sin första bok!

Casandra tröttnade på all mat- och träningshets. Då bestämde hon sig för att ge ut en egen recept- och livsstilsbok. Tufft! Boken ”släpps” idag, och för mig som är lite ”hälsofreak” är det kul att vara med!

Det händer mycket i Laholm idag: ”Gammaldags julmarknad”, visning av utställningen ”Sagoöar och brobyggen” på Teckningsmuseet, vernissage på konstnärskollektivet K12, spelmansstämma på teatern med min favorit Greger Siljebo och så den stora grejen: levande musik med Våxtorps Brass, sång av Laholms manskör och ridande Lucia på torget.

Så lite julstämning ska det väl kunna bli, även om den lilla staden inte är klädd i vinterdräkt, så som på Nils-Erik Nilssons bild (bokhandeln i det gamla apoteket, det gula huset till höger).

IMG_2836

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.