Fynd i kassen

IMG_2695Ägnar dagen åt att packa upp kassar som jag ännu inte hunnit packa upp, och packa nya inför kommande föredrag. Nu närmast: Hishults konsthall i morron. Och på måndag blir det berättelsen och filmen om Gammelsvenskbyborna i Långaryd. kathinkalindhe.se/foredrag/

Tur att jag har mani på att köpa på mig kassar/ryggsäckar av olika slag. De bara står där, med sitt ibland flera veckor gamla innehåll. Eller förresten. Det kanske INTE är tur att jag har mani på att köpa nya kassar? Då skulle de kanske packats upp lite snabbare?

Nu fyller jag ryggsäcken som ska med till Långaryd med projektor, förlängningssladdar, högtalare och böcker. Och senaste fyndet, en svartrutig plastkasse från Clas Olsson som rymmer hur mycket som helst, den tar jag med till Hishult imorron med Lyckaböcker, skillingtryck, svart och rött godis och högtalare. Tänkte att det kanske kan bli lika trevlig sång som i bokhandelnlaholm.se senast. Men jag har ju ingen Inka med. Det får bli ”Sorgeliga saker” via Spotify om det ska bli sång.

Ibland, när man packar upp, kommer små fynd fram. Prislappen här till exempel. Det var ju fantastiskt att jag fick vara med i Linnéuniversitetets monter! Vem hade trott det? Inte jag i allafall, då jag anmälde mig till sommarkursen i släktforskning 2011!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.