Bra saker idag

http://t.sr.se/1lcqohe Vilket fint sommarprogram med skådespelaren Sofia Helin idag. Så starkt och modigt av henne att prata om det som i alla år tillhört ”det tysta” i hennes familj.

När Sofia beskrev det tysta rummet inom henne, dit allt som man inte får prata om hänvisades, var det som om hon formulerade Lyckas inre tankar. Enastående väl berättat – just att sätta ord på det som inte fick formuleras! Så lyssningsvärt – tur att man kan höra igen. Och tack och lov utan den anskrämliga musiken.

Stunden vid radion i eftermiddags var en högtidsstund. Och med posten kom Fyns Amts Avis, som riktig papperstidning. Dvs mycket lättare att läsa. Så här glad blev jag när jag läste Bjarne Gregersens recensionIMG_1235IMG_2377

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.