Mycket Sixten nu!

Sixten och jag på Svenska Ambassaden i november 2018. Nu tar vi till Tåsinge!

130 år sedan, och vi kan konstatera att Sixten lyckades med sin föresats att bli odödlig. På Tåsinge högtidlighåller (!) man årsdagen i flera dagar i juli. Det blir cykelutflykt i ”de älskandes spår” och också föredrag:

Mindearrangement for Elvira og Sixten 130 år efter

När  Mån, den 22 juli, 14:00 – 17:00

Var Taasinge Museum, Kirkebakken 1A, 5700 Svendborg, Danmark (karta)

Beskrivning Mindearrangementer på Taasinge museum – den 22/7 kl. 14 Her kan vi tilbyde noget så sjældent som et foredrag af Sixtens Sparres oldebarn, Kathinka Lindhe. Kathinka er netop i gang med sin anden bog om Sixten Sparre. Hun taler et let forståeligt sprog, så det bliver interessant, at høre, hvad hun har af udlægning om parret Vi kan desuden præsentere datidens skillingeviser om Elvira og Sixten og, der vil blive lejlighed til at få en guidet gennemgang af museets samling om parret. Museet giver undervejs kaffe, kage og øl/vand. Tilmelding til taasingeinfo@gmail.com eller på 40 61 08 09. Hvis vi bliver mange, gentager vi foredrag og rundvisning. Pr. deltager: 50 kr. på MobilPay 21601 eller kontant ved indgangen.