Sixten?

galen1265galen2267

Idag ledde jag en konferens om astma och allergi dhr.se/halland/files/2015/09/Konferens-Astmaallergi-2015-2.pdf. A propos att det är så mycket fakta kring detta ämne som inte är bekant hos ”den breda allmänheten” uppmanade jag konferensdeltagarna att sprida den kunskap de fått ta del av under denna dag. Men för det krävs att de plockar fram galenskapen inom sig – lite à la texten ovan, inspirerad av Jack Kerouac, använd i en Appleannons och sedan publicerad i en bok från Argument förlag: ”Tänk om 2” av Kristina Reftel.

När jag läste texten högt, som avslutning på konferensen, så tänkte jag: ”Var det inte lite så här Sixten Sparre var – galen, men kreativ???”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.