Och så den ALLRA sista ;)

Packade upp en väska, som varit med i Nyköping på Släktforskardagarna, och hittade längst ner på botten … ett ytterligare ex av Lycka-boken. En halvtimme efter det arkeologiska fyndet ringde telefonen. En dam, som var med vid inspelningen av Bo Widerbergs film, ville SÅ gärna ha ett ex av boken. ”Jajamen” svarade jag – det fanns ett ex att skicka. Vilken märklig avrundning av projektet! En som var med 1966-67, i den film som ju faktiskt gjorde att historien om Sixten och Elvira överlevde,  blev den som fick ex nr 900.

Jag saknar mitt projekt och går i tankar om att nog ändå sätta igång ett nytt. Tills vidare tillåter jag mig att njuta av artiklar som denna  av Anders Bojs i Kristianstadsbladet:IMG_2641 IMG_2646

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.