”Hem” till Sörmland

Det är roligt med berättelsen om Lycka – den funkar i alla möjliga sammanhang.

Häromveckan i Danmark, med fokus på själva händelserna 1889. Igår, under en heldag bland kulturentreprenörer på dramalogen.se – om hur man gör verklighet av sin idé. Ikväll på trivselträff i Karlstorpsstugan – en kväll om livet förr. Och så Släktforskardagarna i augusti, som inspiration, om hur man kan presentera sina släktforskarfynd. sfd2015.se/Table/Forelasare/

Det ska bli kul att komma till Sörmland- ett landskap som jag i stort sett bara har rest igenom sedan jag lämnade det en sensommardag 1950. Nu ska jag tillbaka! Jag, som är så präglad av att leva vid Västerhavet – min vagga stod vid Mälarens strand.IMG_3132

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.