Hälsning från det turkiska badet

I hamamet i Turkiet häromveckan lärde jag känna en trevlig kvinna, och nu kom mejl:
Hej! Inte förrän på flygplatsen i Izmir visste jag, vad du hette och att du skrivit om Elvira och Sixten! Nu har jag läst din bok och är helt imponerad av den: innehåll, bilder, layout, ja hela boken var en njutning, som jag sträckläste en natt, när jag inte kunde sova. 
IMG_2730
Min far var anhängare av den romantiska historien om din förfader. Jag minns mycket väl bilsemestrar i Danmark på 40- och 50-talen, då vi bl a besökte Taasinge.
Minns också visaftnar till guitarrspel i Lund under studenttiden på 60-talet, då vi bl a sjöng om Elvira och Sixten. Det är på tiden att vid vuxen ålder få bli bekant med de riktiga omständigheterna om paret!
Du är fantastisk, som har tagit dig an din släkt och rättat till felaktigheterna. Din farmors mor Lycka måste tacka dig i sin himmel! 
Hälsningar från badkompisen!
Tänk vad ett mejl kan göra en glad!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.