Paus är skönt

IMG_3051Det är paus ett tag i föredragshållandet. Skönt, nu när våren är så osedvanligt tidig. Här hemma är det fullt upp med förberedelserna för ett pallodlingsprojekt – pallkragar ska oljas, fyllas med 1) hästgödsel från Mickedala ridhus 2) kompostjord och så ska det sås och läggas glasskivor över. Här ska det bli självhushåll på bönor, squash, spenat, mangold, koriander, persilja och ja, lite annat. 

Redan nästa måndag är det dags att ha resväskan packad. Då väntar Landet, Kirkeby og Rudkøbing och det ska bli jätteroligt att komma tillbaka till vännerna i Svendborg. Och att slå på ”ON” för danska  – ja, ja – den er hjemmelavet, men den funktionerer – igen. Så mentalt är jag PÅ, men på danska.

Roligt är att få feedback -här från Blodcancerföreningen i söndags där jag berättade om ”ett kvinnoöde på kvinnodagen”.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.