Elvira i Halmstad. Allt går i cirklar…

IMG_2989Till det nyutkomna numret av ”Hallandsfarares information”, Hallands Släktforskarförenings medlemsblad nr 107 mars 2015, har jag skrivit en artikel om mitt släktforskande som ledde fram till boken om Lyckas öde. Den finns på sidan 14-15. Men redan på sidan 13 kan man läsa Lars Larssons artikel som berättar om hur min bok inspirerade honom att gå vidare till Klas Grönqvists bok (adlibris.com/se/bok/elvira-madigan-en-droppe-foll-9789175175065), vilken i sin tur inspirerade honom att studera Cirkus Madigans turnéstopp i Halmstad. Det Lars Larsson berättar gör att jag när jag cyklar till den plats som jag oftast besöker (näst efter mitt hem) här i Halmstad – ACTIC i gamla Simhallen, granne med Ridhusgatan – tänker på Elvira. Det betyder åtminstone 4-5 gånger i veckan.

Allt hänger ihop och livet går i cirklar….

För större bild, klicka på artikeln.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.