Av beröm blir man glad

portletResourcesKön på boken på Halmstads stadsbibliotek har så sakteliga krympt. Nu står 5 i reservationskön – som mest var det 18. Efterhand har jag fått kommentarer från läsare, sådana mail och vykort som jag själv brukar skicka. Det tar någon minut att skriva det man tänker och det skänker glädje till mottagaren. Som till exempel det som kom nu. Läsaren vill bara ”höra av sig” och skriver:

Därför dristar jag mig att skriva och tacka Dig för den
fantastiska boken, som Du skrivit. Tänk att kunna skriva så, som
Du gjort – få med det tidstypiska och klura ut ”Lycka tänker…”.
Beundransvärt.
Boken var väldigt trevlig att läsa, trots sitt tragiska innehåll, 
TACK.
Jag kan inte säga hur glad jag blir – särskilt i en tid då det nästan blivit kutym att dissa!

Lämna ett svar