40 cm

BustleKura skymning igår. 50-60 medlemmar i Föreningen Norden i Laholm bänkade sig för att höra den för hela Norden gemensamma berättelsen läsas, i skenet av levande ljus. norden.se/Mot-Norden/Kura-skymning/ Precis som på Lyckas tid. En läser för de andra – längre räckte inte fotogenlampans eller ljusets sken. Det blir något magiskt när så många människor sitter alldeles tysta och skuggorna från de fladdrande ljuslågorna far över väggarna.

När Anna Björks avslutat berättelsen ur Stallo av Stefan Spjut, mitt där den var som mest spännande, tog InkaåKathinka vid med skillingtryck, cittra och allsång. Och berättelsen om livet på Lyckas tid. Något som alltid väcker åhörarnas reaktion är upplysningen om korsetteringen. Att kvinnornas midjemått ökade med 40 cm när de äntligen fick lägga av korsetten och andas ut.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.